Financieel advies

Alles onder één dak

Noorder Staete Assurantiën is een onafhankelijk financiële adviesorganisatie en Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Ons doel is om onze klanten in Burgum en in de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies. Zonder poespas zoeken wij voor u naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Voor nu en de toekomst.

Betalen, sparen, hypotheken en beleggen: RegioBank biedt u gunstige tarieven en heldere voorwaarden. RegioBank combineert praktisch alle moderne bankproducten met de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Iemand dichtbij die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. Bij wie uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn.

Wilt u uw financiële situatie eens tegen het licht houden? Hulp bij het op orde brengen van uw administratie? Wilt u advies over uw hypotheek, beleggingen, betaalrekening, sparen of uw verzekeringsportefeuille? Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. RegioBank heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel.

Direct persoonlijk advies? Maak een afspraak of loop binnen. U bent van harte welkom!

Contactgegevens


Zantman Makelaardij              
Florynwei 1K                           
9251 MP Burgum                    
0511-461542                           
www.zantman-makelaardij.nl  
www.noorder-staete.com